Renovlies behang


Renovlies behang is de beste oplossing om zo voordelig en duurzaam mogelijk het binnen schilderwerk aan jouw nieuwbouw woning fraai af te werken.

Dyston Schilder Diensten levert het Renovlies behang aan uw gehele binnen schilderwerk in één werkweek kant-en-klaar op: strak en gesausd in de gewenste kleuren. Ons schildersbedrijf werkt uitsluitend met de hoogste kwaliteit Renovlies behang zodat u jarenlang kunt genieten van fraai binnen schilderwerk zonder scheuren.

Renovlies  behang is een behangsoort die gebruikt wordt als basis voor het schilderwerk van uw muren. Het bestaat uit papier dat wordt aangebracht op een vlies. Renovlies wordt ook wel renovatievlies genoemd en is een type glasvezelbehang dat perfect is voor het renoveren van wandafwerking . Het materiaal verbergt gemakkelijk oneffenheden in muren. Daarnaast is het scheurvrij waardoor het ook perfect te gebruiken is in uw nieuwbouw woning  omdat het opkomende scheuren in muren kan verbergen

Duurzaam binnenschilderwerk met Renovlies behang

Renovlies behang is daarom niet alleen geschikt voor renovatiewerk. Het is ook ideaal voor nieuwbouw woningen. In de eerste jaren na oplevering gaat de woning nog ´werken´ waardoor er scheuren in muren kunnen ontstaan. Door uw muren met Renovlies behang te beplakken zult u deze scheuren niet terugzien. Renovlies behang staat bekend om zijn strakke afwerking doordat het materiaal glad is afgewerkt. Het resultaat lijkt veel op stucwerk. Het laten behangen van Renovlies is een stuk voordeliger dan het aanbrengen van stucwerk.

Dyston Schilder Diensten voer direct het sauswerk uit na het behangen. Hierdoor kunt u binnen 5 dagen genieten van uw strak afgewerkte binnenschilderwerk.

Schilder snijdt renovlies behang.

Snelle uitgevoerd en Direct een voordelige offerte.

Laat jouw nieuwbouw woning strak en duurzaam afwerken met Renovlies behang

Dyston Schilder Diensten helpt je graag verder met het afwerken van jouw nieuwbouw woning. Voer gemakkelijk het offerte formulier in en ontvang zo snel mogelijk een voordelige offerte voor jouw Renovlies behang.

schilder brengt renovlies behang aan

Voordelen Renovlies behang:

Renovlies behang heeft veel overtreffende eigenschappen waardoor het tegenwoordig ook zoveel wordt gebruikt. Niet alleen zorgt Renovlies behang voor strak afgewerkte en naadloos egale muren, het verbergt kleine oneffenheden in de muur zoals haarscheurtjes en krimpscheuren. Verder is het bestand tegen krassen en stoten, kan er overheen behangen worden en is het gemakkelijk overschilder baar. Kortom: de perfecte basis voor een strak afgewerkte woning met egale muren. 

Waarom je muren voorzien met Renovliesbehang.

Je kunt er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met renovlies behang. In de praktijk is het echter lastig om een egaal resultaat te behalen. Vooral het zorgen voor gladde overgangen tussen banen behang is een klus waarbij ervaring in het schilder en behangers vak niet onbelangrijk is. Wanneer banen niet goed op elkaar aansluiten kan het zijn dat je strepen gaat zien.  De juiste afwerking van de ondergrond ook niet onbelangrijk. Renovlies behang vangt kleine oneffenheden op, maar grotere oneffenheden gaan opvallen.

 De vak schilders van Dyston Schilder diensten hebben hier jarenlange ervaring mee en helpen je graag. Het zou zonde als al het harde werk voor niets is. Daarnaast zorgt elke vak schilder dat de openstaande voegen worden dicht gekit en het Renovlies behang perfect in de gewenste kleur worden gesausd. Wij gebruiken altijd hoogwaardige schrobvaste verf waardoor uw binnen schilderwerk weer vele jaren meekan.

Verschil tussen Glasvezel en Renovlies behang:

Dyston Schilder diensten geeft de voorkeur aan renovlies behang, dit is een soort papier dat milieu vriendelijk is. Renovlies dat werkt bijna net zoals behang en wordt op de muur geplakt. Het is een laagje voor de muur waardoor oneffen heden en scheuren in het schilder en stucwerk niet zichtbaar zijn. Glasvezel is een groot vlak wat opgebouwd is uit verschillende vezels en deze kan geleverd worden in verschillende structuren en diktes. Glasvezelbehang wordt op de muur geplakt en vormt vervolgens een geheel met de muur. Hierdoor oneffenheden sneller zichtbaar door het behang heen. Daarom gaat onze voorkeur uit naar Renovlies behang, zeker voor nieuwbouw woningen.

Call Now Button